Sunday, 25 August 2013

Heheheheeeee...

Assalamualaikum untuk diri sendiri... haha, dah lama takde orang bagi salam kan.

Sekarang cuti sem, duduk kat rumah macam hantu raya pun ada, kerjanya makan dan tidur sesekali jahit baju. Berbanding dengan orang lain, rasanya gaya hidup aku nih macam tidak bermanfaat jer. Cukup tidak membina. hahaha...

Looking from the present point, I'm glad she's happy. I miss her as my friend, memang la keluar juga benda-benda yang bukan2 dari mulut nih. Tapi tu semua sebab marahkan diri sendiri. haha, sebab diri nih sudah tidak mampu nak memperbetulkan keadaan. I'm happy when she's happy.

Apa-apa pun yang terbaik untuk dia, I just can hope for the best. Cukup malu juga bila perlu email pahtu email lagi... haha macam desperate sangat jer. Aku anggap jer dia tidak pernah baca dan takkan baca sampai bila-bila email2 tuh. haha, kelakar pun ada gak. Allah dah tetapkan yang terbaik untuk dia, Allah dah janjikan yang cukup baik untuk dia, dan dia cukup bertuah kalau nak dibandingkan dengan diri aku nih.

Letting her go is the best for both of us. Macam ayat cinta la pulak kan... hehehe... I do love her, tapi kadang2 bila kasih sayang yang tidak disertakan dengan komitmen, tak jadi jugak kan satu2 persahabatan tuh.

People told me, I'm a bad friend. Seriously, saya mengaku. hahaha... Jadi kiranya dah selesai, a bad friend with a bad friend. And her, dia cukup baik... jadi Allah janjikan sabahat yang lebih baik.

Menilai dari segi luaran, aku ni memang banyak kelemahan. Luar dalam pun sama jer. Mak pun asyik marah jer ngan perangai yang aku ada nih. hehe... a very ignorant girl, that's me. Susah betul nak ubah sikap ni, kadang2 memang aku harap orang terima setakat mana diri aku nih. Tapi, aku sendiri kena sedar dulu dan perbetulkan perangai aku nih.

LETS GO INTO THE NEW WORLD. HEH HEH HEH

p/s: Malunya bila fikir apa yang aku tulis dalam email tuh... malunya. But its all with sincere. hahaha.

1 comment: